2011. október 28., péntek

Suburban Lights present Trance With Me (Guestmix: Garami)


Hétfő este, hetedhét megyére szóló Trance-t "rengető" adásra kerül sor, ugyanis a műsor vendége, nem más lesz mint, Garami!

Bővebb infó Garamiról:
Garami (Garami Gábor) Budapesten született. Zene iránt való érdeklődése 11 éves korában feltűnt, már akkor próbált mixeket készíteni kisebb nagyobb sikerekkel.
Az igazi áttörést 2006-os év hozta meg neki, amikor megismerkedett egy holland partyszervezővel, és 2007 és 2008-ban számos lehetőséget kapott a bizonyításra köztük olyan bulikon mint a Synergy On Tour, illetve a Sound Of Cream partysorozat. Olyan nagy nevekkel zenélt együtt, mint pl Leon Bolier, Menno De Jong, Eddie Sender stb. és mixeit olyan rádiók pörgették mint a globalbeats.fm, trancetream.fm, tranceparadise.fm, RadioNext. 2009-től egyedül próbálja a szerencsét, és elinditotta a minden héten jelentkező mixösszeállítását, a Garami Weekly Podcastet is, majd mostanság fellépései mellett a Nightport.fm rádió csapatát is erősíti a minden héten jelentkező mixösszeállításával a Miracles-el (Episodes), amiben a legjobb eufórikus, mainstream, pure, progressive muzsikákat varázsolja bele a trance és a progressive trance legjavából!

Direkt link:
(Siesta - New's)
http://www.siesta.gportal.hu/gindex.php?pg=31594717

Winamp-al:
(Winamp-on belül: File - Play URL...)
http://195.38.113.16:8000/siesta.mp3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése