2010. december 19., vasárnap

A Tunes Of "születése" és vázlata



Alig egy nap van hátra az év adásáig...
De mielőtt hétfőn, 20:30-kor felhangzana az intró,
kicsit mélyedjünk bele és adjunk teret a várakozásnak...
A történet, 2007-re nyúlik vissza, amikor is eldöntöttem, hogy amolyan összegzőként, minden hónapban, egy-egy dalt választok ki, mely abszolút és hű-de kedvenc volt a számomra.
Persze, 2009 nyarán, már ott tartottam, hogy a gittet rágtam, hogy akkor most az Armin és Audrey féle "Hold on to me"-s JOC féle remix, vagy a 3rd Moon-féle "Monsun" legyen a Tune Of The Month???
Nem kívánom senkinek ezt az érzést, választani, két ilyen, jó Trance szám közül:D
Viszont, gyógyír akadt éspedig, erre jó a decemberi adás, mely külön kategória, lehet mondani, hogy év összegző.

A műsor első felében - idén, nyugodtan mondhatom már, hogy első órájában - nem a "futottak még kategória", hanem igenis azok a dalok fognak pörögni, amelyek, ha éppen hogy is, de mégis "lecsúsztak" a Tune Of The Month címről.
Mert, igen...
Hónapról, hónapra a Trance zene óriási fejlődésével és dinamizmusával születnek olyan alkotások, vagy épp a korábbi Trance himnuszok kapnak új köntöst, melyek sorra és sorra elkápráztatják az ember érzékszerveit és hónapról hónapra nekem is nehezebb és nehezebb "helyzetet" adnak a választáshoz...
Viszont, ilyenkor decemberben, mégis, édes "teher" kiválogatni azokat a dalokat
melyek érdemesek arra, hogy pörögjenek a decemberi Tunes Of adásba.
A műsor két részét egyetlenegy dal választja szét...
Ez pedig nem más mint a mindig az előző évben Tune Of The Year-nek választott dal.
Persze most jönne a "dilemma", hogy minden évben, hűde nehéz Tune Of The Year-t választani, ám nálam ez pont nem igaz...Tavaly sem volt ez másképp, jött látott és győzött!
Az orosz mágus, Bobina féle "Invisible touch" megspékelve a Trance zene ikonjának, Ferry Corstennek a remixével...
Szóval, egy trekk, már biztos.
A további tizenegy is, hiszen, az elmúlt 11 hónapban Tune Of The Month-nak "kiáltottam ki" minden hónap harmadik hetében, egy-egy Trance dalt...
Ám most fény derül a decemberi kedvencre is :D
A műsor második felében, tehát a 2010-es esztendő 12 "gyöngyszeme" fog forogni és nem mellesleg a műsor végén kiderül, hogy melyik dal lett a Tune Of The Year :D

Természetesen jöhet lábjegyzetbe, hogy ez egy szubjektív lista, ahogy természetesen minden egyes Suburban Lights adás az, de azt gondolom, hogy méltó és "időt álló" lezárása a 2010-es esztendőnek.

Egy dolog biztos: holnap 20:30-tól, 22:30-ig, mindenre fény derül :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése